idag är den stora dagen.

alltså, jag vet att jag tjatar mycket om skiten, men idag får jag nyckeln. känns för jävla skönt. får jag tillräckligt mycket ordning & om jag kan fixa en slant till mat, så sover jag och matilda där i natt. mys.

VARNING!




FÖR IBLAND ÄR LIVET EN FEST
OCH EN DEL PINSAMMA BILDER
BLIR TILL OCH DYKER UPP!

töm ditt rum på tonårstankar nu...




jag håller på att packa ner alla mina onödiga skitsaker i blöjkartonger mamma skaffat från jobbet. jag hade inte så mycket att packa som jag trodde. jag får fan skärpa till mig & slänga en del skitsaker jag samlat på mig sen jag var 14 år. fast en del saker kan jag bara inte slänga, dom får följa med.

idag har jag även köpt den efterlängtade kent-boxen. jo, min sista pengar gick åt. jag hoppas bara att jag får lite pengar över från mitt studiebidrag, så jag kan köpa lite mat till nyår. jag ska ju försöka få i ordning det viktigaste så jag & matilda kan fira i min lägenhet. helst med lite god mat.

mannen i den vita hatten.


BLABLABLA




vart har mina skillz tagit vägen? va? va? va? jävla skit.

julafton & juldagen




allt gick fort. känns som julen bara kom & gick. men det var trevligt endå. jag fick lite fina saker & är nöjd. allt jag vill nu är att få nyckeln till min lägenhet & flytta in.

ILLUSTRATIONS BY ANA KRAS



jag bara tyckte det var så jävla vackert.

dagen innan julafton.



idag har väl igentligen varit som alla andra dagar. trött & hängig har jag varit. fast fått en del vettiga saker gjort endå. som en sväng till banken, sen hem igen, sen till hageby på möte, sen andressändrig. jag har stressat lite för en gångs skull.

och så hann jag med att prova en klänning på H&M, kanske jag köper den till nyår om jag har råd. fast högsta prioritet är kent-boxen. kääääääääärlek! jag måste bara ha den! jag är ju lite dålig på att köpa skivor, så alla flugor i en smäll liksom & andra godsaker.


mitt nya hem.


denna jul blir annorlunda

jahopp. nu är det dags att flytta. idag fick jag reda på att jag fått min lägenhet. den är liten & mysig. väldigt liten, men inte för liten. förutom att det inte finns ungn eller ballkong, så är den perfekt.

jag får nycklen den 30:e & strax efter nyår blir det att flytta in. jag längtar verkligen efter att göra i ordning den, sätta upp tavlor osv. har redan planer på hur det ska se ut. can't wait!


laakso - high drama


uppe hela natten, yeeeeey.

ja, så blev det som det blev nu när jag vänt på dyngnet totalt. jag ska fixa en del saker innan dom stänger av vattnet kl.8. sjukt onödigt, tycker jag och fyller upp allt jag kan med vatten & laddar kaffebryggaren för att överleva sen innan jag ska till tandläkeren.

photoshop är min sanna vän mitt i natten. jag försökte få hit sofia, men 3:ans spårvangn hade redan gått.




jag lovar också mig själv, dyrt & heligt, att jag ska börja vinterfota lite. MÅSTEEEEEEEEH!

plopp, plopp.

jag har skaffat mig en ny blogg. MEN NEJ! jag tar inte bort denna. den här bloggen kommer fortsätta, precis som den är. så fortsätt & läs!

den nya bloggen kan jag inte länka. finns en del personer som läser den här, som helst inte ska läsa den andra. HEJ MAMMA! haha, förlåt. den nya bloggen innehåller lite mer privata, personliga & känsligare tankar. helt enkelt för att jag behöver skriva av mig & veta att någon kanske endå läser & förstår.

andressen dit får du om du frågar snällt.

måleri.



jag har skaffat mig massor av inspiration & skaparkraft. dags att börja igen antar jag.

åh kom igen, pullan! vad skulle vi annars göra?



det är fan på tiden att dra ut & dansa snart! jag börjar känna abstinens. ut ut ut, nu nu nu!

natt-sysselsättning.


läsa


måla

det var en gång en vinter och...



en elin som förvånadsvärt nog, inte deppat ner sig i det kalla vintermörkret - ännu. det är ganska varmt & rätt soligt i min värld endå. känns bra, väldigt bra. även om vissa saker alltid kommer att vara sisådär deppiga & tröga att ta sig igenom, så känns det bra. sol & värme. nu svamlar jag bara, för jag kan inte riktigt hitta ord & jag vill inte avslöja allt rakt av. sol & värme - fan så bra.

hoho, i'm back.


även om jag inte behöver, så ber jag om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag. hihi. jag har bara... inte haft lust att skriva. jag har gjort massa andra grejor, som att testa på att bo själv, slagit upp knät, sovit osv...

men nu så, nu ska jag sätta igång igen. fast kanske inte i dag, (bortsätt från detta inlägg), för jag har en del att göra i dag med. som: möte med soc, en tur ner på stan och köpa julklappar för mina HELA 200kr, yeeey! sen ska jag måla lite. känns som att jag behöver det.