OBS!

mitt internet har laggat. inga inlägg på ett tag.
(förhoppningsvis senast onsdag.)

gränna & visingsö.


en båt jag såg från färjan, till visingsö från gränna.


solros i örtagråden.


tempelgården.


söt liten själ i örtagården.

denna dag var väldigt lyckad.

lustiga vänner.

ja, jag kanske betätt mig som en 7-årig djur-nörd senaste veckan. men det är så jävla kul med smådjur. speciellt att studera deras betende & saker dom får för sig att göra. titta bara här! lowis & urban har funnit varan, fast dom är fortfarande lite osäkra på varandra. dom verkar i alla fall trivas ihop.


PEZ IS THE SHIT.


fiskatten är bra nu.


två dagar i paris.


bild från filmen.

emma & sofia på utebion.


två dagar i paris, den filmen var sjukt mycket bättre än förväntat. den var snyggt gjord. att det var Adam Goldberg som hade en av huvudrollerna var ett stort plus! det är något med honom som inte riktigt går att beskriva. jag menar... hur rolig & charmigt aggresiv är han inte i tv-serien Joey?

utebio.




lowis, har skadat sin tass. usch, vad jobbigt det är att se. man känner nästan hur ont det gör. men hon är på bättringsvägen, för nu kan hon i alla fall gå till maten & lådan själv. stackars liten.

men lite roliga saker sker också minsann! i kväll är det utebio, men emma & mikaela & kanske malin. vet inte riktigt vad det är för film, men det spelar inte så stor roll. det är mysigt att komma ut & träffa lite folk. jag har varit så seg och trött sen jag kom hem från karlskrona. men nu järdrans ska jag ta tag i saker & ting. nu ska jag bli lite aktiv & social. hoppas bara att det inte rengnar, då fan blir jag sur.

jacka.



jag glömde nästan bort att informera er om min jacka. jag hitta äntligen den här jackan, när jag av en slump gick in på gina (det inte dit jag skulle). fanns EN jackan kvar, i min storlek. klart som fan att man måste passa på.

två av kusinerna.


morgan tattuerar sin lillasyster sanna.

lovis.




när jag var på semester hon kusinerna, skaffade mamma en katt. vi trodde det var en hane, eftersom ägaren sagt att det var det. då hade vi namn förslag, som åke eller hassan.

men det  visade sig vara en lurvig lite flicka. hon kallas lovis, lullebajs & katten. hennes riktiga namn är lovis.

karlskrona i morgon.

jag skriver nu, för jag hinner inte i morgon. jag åker till karlskrona i morgon för att hälsa på mina kusiner. det är lite nervöst, men det jag är mest nervös över är resan. jag hatar verkligen att åka buss längre streckor. sist jag åkte från göteborg, var AC:n trasig & resan tog 5 timmar. jag höll på att dö 5 gånger tror jag. anyway, så ska det bli kul - lite semester skadar inte. nu ska jag packa & tvätta det sista. måste få tag på en bok till resan också.



den jag kommer sakna mest under veckan är min bror. han har verkligen stil.