infektion.

 min käraste dator har blivit infekterad av virus & allt är förlorat! därför har jag inte uppdaterat bloggen på ett tag & det kommer säker ta en evighet innan min data blir frisk eller innan jag får hem den igen.

men med allt elende kommer det alltid något positivt. jag har äntligen fått min efterlängtade systemkamera & jag har tröstat mig med en underbar kjol från monki med. fast jag har inte bestämt mig om den sitter bra eller inte. i vilket fall som helst så behåller jag den endå.




varför måste vi döda varandra?

jag kommer inte älska dig för resten av livet. vill inte leva med tungan hängades utanför & tycka synd om mig själv.

jag kommer inte höra av mig igen & jag kommer inte ta skulden. så säg det & få det gjort. det finns bara ett enda sätt att brinna upp.

- håkan hellström

här är den underbara låt fan.

MEN FÖR FAN! GE MIG NÅTT SOM KÄNNS!


 bild från 1991

snälla, kan du hjälpa mig att fly?





dagarna ser exakt likadana ut nu för tiden. tidig morgon, vakna, upp!, ångest, buss, skola, buss, hem, ångest, tomt, en kompis?, tv, läggdags, ångest & sömnlösheten!

jag är någonstans mitt i skiten...


bild från fulheten.com

JAG SKA TA MIG I KRAGEN & BLI MER KREATIV. (note to myself)


En ganska ointressant lista av vad jag ska göra:

1. Lerfigurer
2. Oljemålning - natur miljö med något om inte hör till naturen
3. Perspektivteckning - 2 eller 3-punktsperspektiv av en stad eller massor av äckliga lådor

jag har ca 2 & en halv vecka på mig att bli klar & ingen fungerande kreativitet.


invisibility mints.


lagerhaus 20 :-

internt skämt



en födelsedag.

idag ska jag knalla så långt som till andra sidan vägen & ner för en backe för att fira min gammle far. det blir som alltid, middag, färdigköpt tårta från frysdisken & en blomma. det ända som är annorlunda i år är att jag inte har någon blomma. p.g.a brist på pengar. men pappa säger ändå ALLTID  "nej för fan! köp inget" eller "nej, inga sånna dumheter". så vad han får i födelsedagspresent i år, är en lydig dotter som gör som han säger - jag köper inget.

should i stay or should i go?



& så börjas det igen. . .

neverland.

jag vet att jag absolut inte borde ha allt för stora förhoppningar om egen lägenhet. det är ju inte säkert att jag kommer få en, men drömmen känns lite mer som verklighet nu. jag har fått riktigt häfta bilder i mitt huvud av olika lägenheter & hur det ska vara inrett. jag har också tänkt mycket på hur min nya vardag kommer se ut. jag hoppas i alla fall på det bästa, för detta är något jag kämpat för.



innan jag somnar i kväll, ska jag sysselsätta mig med att skissa upp bilder på olika lägenheter. så där.. bara för skojs skull.

om fotogalleriet.

jag har ett fotogalleri, som du mer än gärna får besöka. det finns en länk över bilden i menyn (på startsidan)!


i mitt fotogalleri hittar du det mesta. allt från, porträtt till random fotograferade saker. enjoy.


visst bor det ett skrik någonstans i ditt lungna, tysta liv?

äntligen kommer det något positivt ur allt elände. det är inte helt säkert, men möjligheten är stor & det är "första prioritet ". för er som verkligen vet hur det ligger till i mitt liv just nu, kommer nog förstå att det är ett jättekliv frammåt & ut ur det jobbiga. jag ska troligen ÄNTLIGEN få pröva mina vingar, som jag vet är starka nog att hålla mig uppe. jag ska kanske få en egen lägenhet. det är precis vad jag behöver just nu, för att bygga upp MITT liv.

image6
foto: matilda

ge mig nått som känns.

image5image4

NU VILL JAG FAN ATT DET SKA HÄNDA NÅGOT NYTT. så jag har bestämt mig för att byta skola. jag ska också  åka till karlskrona för att hälsa på kusiner & kanske till göteborg för att träffa sam.

jag vill pierca mig & färga mitt hår för att ändra utseende. jag vill ha förendrig på nästan allt, känns det som just nu.


we looked like giants.

image3
image2

"jag är född i en tid precis när dammet lagt sig ner
en meningslös tid, exakt en tusendel försent
och visst bor det ett skrik någonstans i ditt lugna, tysta liv
en vild fantasi som dränks i lådvinsnostalgi"
- kent

snart är det dags för flykt igen.

image1
vart ska jag ta vägen? allt känns så dimmigt & jag vet inte vart jag har mig själv eller någon annan.