ser ni likheten?


bild på lillebror som jag knäppte av i dag.


amelie när hon äter hallon. ( från filmen, ni vet )

poff, så försvann det efterlängtade studiebidraget.jahopp, en tusenlapp hade ju inte suttit fel i dag. visserligen fick jag ju den, men skulder & räkningar stal den i från mig lika snabbat som det kom. jag får helt enkelt försöka tänka posetivt. t .ex som att min telefon snart kommer funka igen, kaninen fick en större bur & att det mesta jag är skyldig har jag faktiskt redan haft jävligt roligt för. ett par 100 lappar har jag i alla fall kvar. det blir till att köpa ett nagellack & ett besök på myrorna nån dag.

idag har trotts allt varit en trevligt dag hittills. brors farmor & farfar tittade inte på en fika & jag fick lite snygga bilder. bl.a den ovan.

besök hos far min.
är hos pappa, för en gång skull. passade på att fotografera lite & medans jag gick igenom lådor & sånt i mitt gamla rum, nu mera tillhörande min syster, så finns det saker som jag omedvetet lämnat efter mig. minnen väcks till liv, både på gott & ont. min sinnesstämnig kan speglas i den understa bilden. (tolka det som du vill.)  det är lite blandade kännslor just nu. fast mest är jag sur för att jag inte har photoshop här.

ELZA JOfoto av: ELZA JO

hugo i fredags.


foto: john & emelie


jag har inte orkat skriva om fredags kvällen & kommer inte dra upp hela historien heller. men det var kul & smått galet, precis vad jag behövde efter en ganska jobbig preiod. grattis till sofia i efterskott. nu ska jag snart sova, efter en tröttsam "dagen efter". gonatt.


tröst.stop

det går liksom inte. försöker, försöker... men nej. det tar stop. önskar det fanns något att se fram emot som motivation. det är svårare än man kan tro.


inköpslista.

strumpor
tights
något snyggt att ha på sig (?)
vin
kaninmat & hö
cigg

gratis saker att hämta upp:
fribiljetter till hugo

det spelar inte längre någon roll. jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll.

ur socker - kent

något som känns.jag hade fel. det känns visst i dag & det känns förjävligt.

miss traktor 2008ett jävla massa fotograferande i dag. men det är då jag mår som bäst & kan tänka på annat. (yttligare en snyggbild på sofia i galleriet.)

-
mata änder på en ledig tisdag.
idag vakande jag runt 12, som vanligt när jag är ledig. endå kännde jag inte för att sitta hemma & häcka när alla andra är i skolan. jag klädde på lillebrorsan, satte han i vangnen, hämta en påse bröd & promenerade ner till strömmen för att mata änder. det var ett mysigt höstväder & jag fick röra lite på mig.

fick dock inga bra bilder på mattis, eftersom ungen aldrig kan va still. ett tag trodde jag faktiskt att jag skulle få en simtur med.

en dag i stan.
malin & jag tog en söndagstripp till stan. det var trevligt & höstigt.

galleriet.

jag kände att det var dags att förnya galleriet lite. inget märkvärdigt & flashigt. det är upp daterat med både nya & gamla bilder (har inte hunnit få upp allt än). ta dig en titt. jag hoppas du vet vart det finns.


en kattpromenad.
jag har dåligt samvete i dag. men det är ok, för det finns saker att vara glad för.

JAG VILL SPRIGA TILL MYRORNA & SHOPPA JÄRNET.i'm happy now, for a while


måndag nr 2ja, i dag är det måndag nr 2. skolan startar för min del & jag är så trött jag skulle kunna sitta vid datan & sova. jag fick i alla fall en bra start. mattis kom in på rummet & ville pussla (?). ingen annan än mattis skulle komma på tanken att pussla kvart över 6 på morgonen. något säger mig att detta blir en bra dag.

tack kim.

"Dina bilder gör mig hel!"

det är nog det finaste man kan säga till mig.

get up.jag vet inte om jag vill skratta eller gråta åt mig själv. jag är mig lik. inte ett skit klarar jag av idag. jag sjuter till & med upp allt med minuter. fan. börjar bli ganska illa.

en promenad i skogen.


fortfarande sjuk?nu har jag varit sjuk ett tag & det börjar bli rikitgt jävla tråkigt. i morgon eller på tisdag ska jag fräscha till mig & plocka på mig lite snygga kläder & ta en promenad, fotografera osv. på onsdag blir det skola igen. hoppas jag.

jag är jättesugen på att springa ner på stan & bara köpa, köpa, köpa! lite nya kläder skulle vara perfekt nu, när man ska frächa till sig efter nästan en veckas sjukdomar. fast det är lite mer än en vecka kvar till mina pengar ploppar in på kontot.

när jag får pengar, springer jag fort som fan till monki.


klicka på bilden för förstoring.

sjuk, sjuk, sjuk. jag måste va sjuk.
jag har varit sjuk nårgra dagar nu & det har fan inte varit kul. hög feber, halsont & sjukt konstiga drömmar. tänker inte dra upp hela historien från i tisdags, det är bara tråkigt. i dag mår jag i alla fall lite bättre. jag sitter mest vid datan eller tv:n med mitt "halstabletts-te", (funkar bra som slemlösande) & försöker bli så frisk som möjligt. 

emma kom ner & väkte mig idag p.g.a av strömavbrott. hon trodde världen skulle gå under för att hon läst nån stans att den skulle göra det i går. det hon sa när hon kom till mig var: jag kom ner hit för jag vill inte dö ensam.  

det var en fin start på denna dag.

höst

jag har varit ledig två extra dagar. skönt. jag har sovit, sovit, städat & sovit. haha, det är rätt sorgligt att inte göra något annat när man är ledig. men är man den enda som är ledig, vad ska man göra då? jag säger; sov. det är skönt.

nu är hösten här. det känns lite för tidigt, men det är ok så länge jag inte hamnar i en depresition igen. jag har dock en del saker att se fram emot denna höst. t .ex en lägenhet, finfina höst-fotografier, praktik (?). känns som att det kommer bli en mysig höst trotts allt.


jag råkade titta in på en charmig liten sida.
länk

så här vill jag minnas sommaren.
det finns fler bilder & stunder än så här. men det skulle ta för mycket plats & tid att ladda upp precis allt. ni som delat sommaren med mig vet endå vilka stunder som är mer än guld värda.

-


en promenix runt strömmen

igår gick jag & matilda en sväng runt strömmen. fan vad skönt att komma ut i naturen, prata ut & fotografera. bilder lär dyka upp i inlägg då & då, kanske även i fotogalleriet.

vad vet dom?


som i koma.i dag har jag bara sovit, som om jag vore i koma. jag har inte orkat reagera på något. inte något. jag har sovit så djupt & drömt om allt mellan himmel & jord. känns skönt att få sovit ut. men det har varit lite läskigt, för hur mycket jag än försökt har jag inte klarat av att vakna & resa på mig.