obviously something's gotta be done.

p.g.a att jag är fattig & inte har råd med egen dator & internet just nu, skriver jag inte så ofta. men då & då dyker chansen upp. som i går, då jag insåg att det kostar pengar att tvätta i min tvättstuga & att man måste köpa "tvättkort", funkar dom busskort typ. tack för den säger jag bara! det blev att ta bussen hem till mamma & tvätta.

så här sitter jag nu. senare tänkte jag möta upp matilda på stan & vi tar väl en sväng på myrornas antar jag. lille bror får hänga med.









nytt leg & pengar tack.



hoho, jag har inte skrivit nått om det. men jag söp bort min plånbok och jag är inne på vecka 2 utan mat. som tur är har jag snela hestar till föreldrar som låna ut lite pengar. jag kan inte ens gå till världens bar & ta en cider med emma eller köpa cigg utan leg. inte heller ta en dansrunda på hugo. fuk fuk fuk. det är på tiden att jag får tag i mina pengar snart.

jag är en vampyr.

det är du & jag emma. det är du & jag som blir gladast & dansar galet när den spelas på hugo. hela världen är så underbar.



Inte nu. Kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott



känns som jag fick en smäll på käften, typ. så jag tröstar mig lite med markus krunegård.

jag saknar er & det är tomt & tyst



flickr



jag har hoppat på tåget & skaffat flickr. LÄNK.

PAUS eller nått sånt.

jo, som ni säkert inte har missat så har jag flyttat & jag har värken dator eller internet där just nu. så jag måste springa till min kära  mor för att låna datorn.

jag ska dock försöka skaffa mig allt sånt där sedan när jag fått i ordning & kommit på fötter. så länge får ni stå ut med att jag inte bloggar så mycket.