spongebob.



på tal om något & i brist på något att skriva om. den finaste dröm jag haft på länge var, när svampbob åkte i sin hamburgebil utan för mitt fönster.

hugoikväll.


i kväll blir det hugo igen & helt spontat denna helg med.
jävla roligt. är ka röjas & tröstas!

nu ska det diskas, duschas & fixas i ordning.

torsdagskväll.

idag har jag minsann haft fullt upp. jag har suttit barnvakt, städat, tvättat, lagat & diskat. allt på samma gång. emma tittade för bli på kaffe efter att jag varit & köpt mina efterlängtade cigg. blev dock inget kaffe för henne del eftersom mjölken tagit slut.
nu har jag sett the clash - rude boy, som jag planerat i en & halv vecka. jävligt störade att jag inte kunde få in substiles eftersom dom bara sluddrar med denna britiska dialekt. nu ska jag ta mig ett vamt bad & försöka bli av med min huvudvärk. sedan blir det HAIR. himla trevlig kväll faktiskt.

stol.


igår fick jag nya finafina stolen & jo, jag blev visst glad!

-




jag sitter & sjunger med i nivana låtar. är pisstrött & bilderna kanske beskriver på ett ungefär hur jag mår. jag var i skolan i dag, jobbade på bra, fyllde i lite papper. men inte en enda vättig människa att tala med. som tur är har jag ledigt resten av veckan.

jag saknar dig


augustifesten.

trotts mina enorma skavsår, så ska jag för andra kvällen i rad ner på stan & joina augustifesten. & med en 100 lapp rikare kanske det blir en öl eller två.  noice spelar & det känns lite speciellt eftersom jag var helt såld på dem när jag var 14 år.  hoppas mina fötter överlever.

skor från 60/70-talet.


antingen älskar man dom, eller så hatar man dom. jag älskar dom.

håkan hellström 1:a november.


då var det gjort. tur att jag fick pengar av vesna i försenad födelsedagspresent. annars hade det inte blivit nån håkis. matilda & jag på håkan, yeeehooo.

fösta skoldagen.

fösta dagen var helt ok, trotts att det var en ny skola. en bit att gå bara eftersom jag inte får busskort nu mera. tog ca 45 min, det var varmt & jag fick skoskav. men det var ganska trevligt med en promenad. jag träffade kim på vägen & vi pratade lite fort så där, innan jag fick lite bråttom. när jag väl kom dit var det ett snabbt upprop, pappersutdelning & sen dags att gå igen. tog ca 10 min. jag hann inte ens hämta mig från min promenad innan det var dags att gå samma strecka igen. surt.



på bilden har ni munspels-halsbandet från Quietland-shopen. mycket fint. dyker väl upp där snart skulle jag tro.

fransar.

jag provade fransarna. dom var lite cp att få dit, det gick till slut. det känns ganska kul att ha dom på sig. så i dag ska jag ta en sväng till matilda. så hon kan hjälpa mig att få lite bra bilder. blir det inte bra får hon bli ögonfrans-offret.


finns inga ord.



hittat på etsy.



(klicka på bilderna.)

daniela


se vad sött!



från spader dam vintage.

hela helgen för mig själv.

mamma & co drog till göteborg. visste hade jag velat åka dit, men att vara själv en helg helg händer inte ofta & göteborg kan jag åka till i stort sätt när som. jag vandrar fritt i en tom lägenhet med endast katten & kaninen som sällskap. snart kommer emma, martin & malin på filmkväll & lite vin. trots mitt cpöga, så mår jag ganska bra.

i morgon blir det gårdsfest & jag ska måla ansiktsmålninhar på ca 2467 barn. ganska kul endå.




jag har alltid varit bra på att sova.



ibland är jag läskigt bra på att sova. den senaste veckan känns det som om jag inte gjort annat än legat i sängen. jag sätter alltid klockan för jag har bestämt mig för att vända tillbaka dyngnet. men jag sover så djupt & så länge att jag inte hör den. när jag väl vaknar, är "vad är det för dag?", det första jag frågar mig själv. detta är inget ovanligt för mig. jag har alltid varit bra på att sova, i perioder i alla fall.

istället för att sova eller sitta vid datorn & blogga borde jag måla. jag har ett litet projekt, som jag på började för ett ganska bra tag sen. skulle kanske va bra att få det klart snart. men jag kan inte bara bestämma mig för att måla. det kommer naturligt. ska det bli bra, så ska det bli bra på mitt sätt. annars kvittar det.

onsdag.

nu har jag gjort ett tappert försök att vända till baka dyngnet. (det är ju trotts allt bara en vecka kvar på lovet!) jag har satt på för många koppar kaffe i hopp om jag inte går & lägger mig om en timme igen. endå har jag inte gjort annat än sovit, de senaste två dagarna. jag måste ringa tandläkaren i dag också, men det vill jag inte. dom är alltid så tjuriga & otrevliga. oj oj, får dom reda på vad jag gjort med mig tandställning, (av misstag förstårs), då lyfter taket. man blir liksom så här liten ---> _ när man snackar med dom.





vår söta & morgonpigga kattbäbis, håller mig sällskap. mysenpysen. hon är nyfiken på mitt kaffe & tycker att det luktar gott. hon sitter & sniffar i luften över koppen.

urban & ylva - ett fint par.


matila har skaffat en kanin, så fjärtisfjompen urban har fått en brud. fint.


fransar




jag fick likadana som dom längst upp, av mor min när jag fyllde.  jag har inte vågat testa dom för dom ser så sköra ut & jag är livrädd att ha sönder dom. dom kostade ju en slant jag normalt aldrig skulle slänga på fransar & inte mamma häller. men snart ska jag ta på mina lösögonfransar för första gången i mitt liv. 

lösögonfransar har liksom aldrig varit min grej & jag skulle nog aldrig bära dem till vardags. men dessa "spexiga" fransar är en helt annan grej. jag ska självklart fotografera bilder med dom. & då har jag en fråga till dig matilda; kan jag få låna din fjärrkontroll till självutlösaren?

mina är från makeup store. de på bilden är från shock.

pixelface.


kolla in här!

when you need a lift.




hejdå sommar.



sommaren är kanske inte rikigt slut än. men höstdepressionen har redan börjat smyga. det har vartit rengnigt ett tag nu & eftersom jag fyller i augusti, så känns det som att sommaren tar slut så fort jag fyllt år.

men det har varit en lyckad sommar trots allt. ingen festival, men jag har endå hunnit med en del. en vecka hos kusinerna. varit i gränna & ätit polkagrisar & gjort utflykt på visingsö. en del småtrippar till simonstorp har jag hunnit med då & då. sam var här. jag fyllde 18 & så har jag så klart bara latat mig i mellan åt. jag saknar vissa personer efter den här sommaren. nu finns det ett stort tomrum & jag vill inte att sommaren ska ta slut, men endå vill jag att hösten ska komma med besked om lägenhet.


middag...

hos emma ikväll.


kent.

jag trodde aldrig att jag skulle få se kent på min födelsedag. men tänk att det aldrig blir som man tänkt sig.
det var... magiskt.

foto: matilda

mini.


äntligen tillbaka.



nu är jag äntligen tillbaka från mitt internet uppehåll. fy fan vad skönt att ha det tillbaka.

under tiden har det hänt en del saker som jag gärna vill skriva om, men jag har inte riktigt tid. jag kan i & för sig skriva några kortfattade rader.

* jag tog en tre dagars "semester" i simonstorp.
* sam kom hit & hälsade på.
* jag har hunnit bli myndig. (fått fina presenter!)
* jag har varit på krogen & spelat guitar hero (my heartshaped box, självklart!) , headbangat, fått nackspärr & mörbultat mina fötter på dansgolvet.

det var väl det som var nämnvärt. jag skriver snart igen.